website Pereiti prie turinio

Kokios prekės ieškote?

Visa tiesa apie pasaulyje garbinamą EISENBERG trijų molekulių formulę

Visa tiesa apie pasaulyje garbinamą EISENBERG trijų molekulių formulę

EISENBERG šiuo metu yra visame pasaulyje žinomas ir pirmaujantis grožio priemonių prekės ženklas, pelnęs šlovę ir pripažinimą dėl savo išskirtinės TRIO-MOLECULAR® formulės, kuri įeina į kiekvienos priemonės sudėtį.

Josė Eizenberg įkurtas ir užaugintas prekės ženklas EISENBERG PARIS išsiskiria unikalia priešistore, nes pats įkūrėjas buvo asmeniškai įsitraukęs į grožio ir aukštųjų technologijų tyrimų sritį ir dalyvavo kuriant grožio produktus.

Nuo pat pradžių Josė Eizenberg rėmėsi 15 metų trukusiais tyrimais, kurių metu gilinosi į bendrąjį biokosmetikos molekulių – enzimų, citokinų ir biostimulino – poveikį ir jauninamąjį efektą.

Enzinai veikia odos paviršių, citokinas - gilesnius odos sluoksnius, kad odos paviršius greičiau atsinaujintų. Biostimulinas – medžių ekstraktas - veikia odos viduje.

PO ilgus metus trukusių tyrimų atrastoje ir užpatentuotoje revoliucinėje TRIO-MOLECULAR® formulėje trys molekulės veikia sinergiškai, atkurdamos odą, ją aprūpindamos energija ir deguonimi.

Šios EISENBERG atrastos formulės sėkmės paslaptis ta, kad trijų skirtingų dydžių molekulės prasiskverbia į giliausius odos sluoksnius, todėl iš karto pastebimas jaunesnės ir dailesnės odos efektas!

Eisenberg kosmetika tiesioggrazi.lt

 Formulė ištobulinta taip, kad atitiktų vyrų ir moterų poreikius, yra patentuota visame pasaulyje, priklauso išskirtinai tik EISENBERG. TRIO-MOLECULAR® formulė yra esminė kiekvienos EISENBERG PARIS odos priežiūros priemonės sudedamoji dalis.

Eisenberg kremas tiesioggrazi.lt

EISENBERG prekės ženklas garsėja INOVACIJOMIS IR TYRIMAIS, PAGRĮSTAIS MATOMAIS REZULTATAIS

  • Išvalomos odos poros, oda tampa putlesnė ir stangresnė, o atspalvis – skaistesnis.
  • Visos odos priežiūros priemonės yra be parabenų. Kiekviena priemonė sudėtyje turi TRIO-MOLECULAR® kompleksą, natūralius ingredientus suderinantį su moderniosiomis technologijomis.
  • Kiekviena odos priežiūros priemonė patikrinta dermatologo ir, jeigu reikia, oftalmologo, siekiant įvertinti veiksmingumą ir užtikrinti didžiausią saugumą. Tyrimai atliekami Pavijos universitete Ląstelių ir molekulinės farmakologijos ir toksikologijos skyriuje.
Eisenberg parfumerija tiesioggrazi.lt

EISENBERG – prancūziškas prekės ženklas, skirtas vyrams ir moterims. Asortimente – platus veido ir kūno priežiūros, makiažo, saulės kosmetikos ir užburiančių aromatų kvapiojo vandens pasirinkimas.

Tiesioggrazi.lt e-parduotuvė turi išskirtinę teisę prekiauti EISENBERG kosmetika ir parfumerija. Šio prekės ženklo produkcijos taip pat galima įsigyti ir DOUGLAS parduotuvėse bei EUROVAISTINĖJE.


Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį, kad komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant

Nuolaidos kodas
SLINKITE AUKŠTYN